Cafenea Sibiu | Cafenea - Restaurant - Bar iMoft

Cafenea Sibiu iMoft: The famous Food Lounge and Coffee | Cafea cremoasă ✓ Cocktailuri ✓ Celebrele Sandwichuri ✓ Mic Dejun | Hai la Cafenea iMoft Sibiu

Cafenea Sibiu - iMoft: În primul rând, cafeaua

Te așteptăm la iMoft - Cafenea Sibiu cu o cafea cremoasă Illy, preparată cu atenție și răbdare, în diferite feluri, pe gustul tău. Știm cât de important este să începi sau să îți susții ziua cu o cafea bună. La Cafeneaua iMoft Sibiu ne vom stădui întotdeauna să îți facem ziua mai bună și putem face asta oferindu-ți o cafea făcută cu drag și atenție. Știm că acea cafea poate fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat toată ziua :) sau cafeaua de care ai nevoie atunci. Cafeneaua iMoft Sibiu și cafeaua noastră sunt pentru tine.

Cafenea Sibiu - iMoft: Atmosfera contează

Vii la cafeneaua iMoft pentru cum te simți la noi. O atmosferă veselă, caldă, liniștită, relaxantă, intimă, care să te încarce de energie și să nu te obosească.

Cafenea Sibiu - iMoft: Mâncarea

E bine la noi și poate că ți-e foame .. sau poate știi de faimoasa noastră colecție de sandwichuri .. sau de celebrele croissante. Poate vii doar de poftă, ca să mănânci ceva cu adevărat bun. Mâncarea din cafeneaua noastră este o destinație în sine. Și cât de bine arată .. și în farfurie, și pe Instagram :)

Cafenea Sibiu - iMoft: Băutura

Seară, weekend, petreceri în noapte .. cocktailurile din cafenea sunt celebre. Avem o băutură bună pentru tine, o meriți, hai!

Cafenea Sibiu - iMoft: Prietenii

La cafenea trebuie să vii cu prietenii .. e prea bine ca să nu stați aici mai mult. Vă întâlniți la iMoft - Hai la iMoft - Unde ne vedem? La iMoft - Aș mânca ceva bun.. hai la iMoft - Ieși la o cafea? La cafeneaua iMoft, desigur - Unde am fost la prima întâlnire? La iMoft la o cafea :) Cafeneaua iMoft Sibiu este the famous food lounge and coffee.

Cafenea Sibiu - iMoft: Evenimente

Trebuie să veniți la evenimentele pe care le organizăm! Dați-ne follow pe Instagram, TikTok, Facebook, chiar și pe LinkedIn. Evenimentele înseamnă atmosferă și ne străduim ca fiecare eveniment să fie ceva memorabil pentru fiecare. Știm că vei posta, că vei povesti și, mai ales, că îți vei aminti zâmbind despre fiecare eveniment la care ai fost în cafeneaua noastră. Aici, acum se nasc poveștile, istoriile de povestit peste ani.

Cafenea Sibiu - iMoft: Program

Am deschis această Cafenea pentru că tu ai nevoie de cafeaua noastră încă de la 7:30 dimineață .. și de cocktailurile noastre până la miezul nopții. Ne odihnim când putem, ca să fim aici când ai nevoie de cafeaua noastră.

Cafenea Sibiu - iMoft: Business friendly

Adu-ți clienții și partenerii la Cafeneaua iMoft. Beți cafele, discutați, uitați-vă pe power-pointuri, prezentări, documente. E liniște, miroase frumos, servirea impecabilă, cafeaua excelentă. După o oră, două, mâncarea vine rapid, mai râdeți, mai destindeți atmosfera. Mai vine o cafea, continuați de unde ați rămas. Plecați prieteni și cu planuri de viitor. Cafeneaua iMoft Sibiu a funcționat din nou pentru tine.
Știai că poți închiria cafeneaua iMoft și pentru evenimente de business / corporate? De la întâlniri, prezentări și până la team buildinguri, brain storminguri sau petreceri.

Cafenea Sibiu - iMoft: Tourist friendly

Ajuns în Sibiu nu ar strica să îți începi ziua la Cafeneaua noastră. O cafea bună, un mic dejun copios, cere câteva sfaturi, îndrumări, suntem aici ca să te ajutăm.
Mergi, vizitează Sibiul, întâlnește oameni, este un oraș superb. Când obosești, hai la noi în cafenea. E liniște, te poți odihni și te poți relaxa cu un cocktail, o cină, poate rămâi și la o petrecere, dacă se întâmplă să organizăm în acel weekend. Dacă te-ai odihnit și vrei să afli ce mai poți face noaptea în Sibiu, întreabă-ne - vom avea recomandări pentru tine.