Restaurant Sibiu | Restaurant Cafenea Lounge Bar iMoft

Restaurant Sibiu - iMoft | The famous Food lounge ..and Coffee: str. Rahovei 25 | Celebrele Sandwichuri, Faimosul Mic Dejun, Cafeua Cremoasă: Te așteptăm!

Restaurant Sibiu - iMoft: În primul rând, cafeaua

Te așteptăm la iMoft - Restaurant Sibiu cu o cafea cremoasă Illy, preparată cu atenție și răbdare, în diferite variante, pe gustul tău. Știm cât de important este să începi sau să îți susții ziua cu o cafea bună. La Restaurantul iMoft Sibiu ne vom stădui întotdeauna să îți facem ziua mai bună și putem face asta oferindu-ți o cafea făcută cu drag și atenție. Știm că acea cafea poate fi cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat toată ziua :) sau cafeaua de care ai nevoie atunci. Restaurantul iMoft Sibiu și cafeaua noastră sunt pentru tine.

Restaurant Sibiu - iMoft: Atmosfera contează

Vii la cafeneaua iMoft pentru cum te simți la noi. O atmosferă primitoare, caldă, liniștită, relaxantă, care să te încarce cu energie și să nu te obosească.

Restaurant Sibiu - iMoft: Mâncarea

Trebuie să încerci (poate ai auzit deja) de faimoasa noastră colecție de Sandwichuri, celebrul Mic Dejun și de celebrele croissante cu multă cremă (le umpli chiar tu cu cemă, la alegere). Poate vii doar de poftă, ca să mănânci ceva cu adevărat bun. Mâncarea din restaurantul nostru este o destinație în sine. Și arată excelent în farfurie, dar și pe Instagram.

Restaurant Sibiu - iMoft: Băutura

Seară, weekend, petreceri în noapte .. cocktailurile din restaurant sunt memorabile. Restaurantul este deschis până târziu, în caz că vinul sau cocktailurile îți fac foame.

Restaurant Sibiu - iMoft: Prietenii

La cafenea trebuie să vii cu prietenii .. e prea bine ca să nu stați aici mai mult. Vă întâlniți la iMoft - Hai la iMoft - Unde ne vedem? La iMoft - Aș mânca ceva bun.. hai la iMoft - Ieși la o cafea? La cafeneaua iMoft, desigur - Unde am fost la prima întâlnire? La iMoft la o cafea :) Restaurantul iMoft Sibiu este the famous food lounge and coffee.

Restaurant Sibiu - iMoft: Evenimente

Trebuie să veniți la evenimentele pe care le organizăm! Urmăriți-ne pe Instagram, TikTok, Facebook, chiar și pe LinkedIn. Evenimentele din restaurantul iMoft înseamnă atmosferă energică, veselă și ne străduim ca fiecare eveniment să fie ceva memorabil pentru fiecare. Da, vei avea ce posta pe Instagram,vei avea ce povesti și, mai ales, că îți vei aminti zâmbind despre fiecare eveniment la care ai fost în restaurantul nostru.

Restaurant Sibiu iMoft: Program

Am deschis acest restauant pentru că tu ai nevoie de cafeaua noastră încă de la 7:30 dimineață, iar de cocktailurile noastre până la miezul nopții. Da, în weekend avem program prelungit.

Restaurant Sibiu iMoft: Business friendly

Adu-ți clienții și partenerii la Cafeneaua iMoft. Beți cafele, discutați, uitați-vă pe power-pointuri, prezentări, documente. E liniște, miroase frumos, servirea impecabilă, cafeaua excelentă. După o oră, două, mâncarea vine rapid, mai râdeți, mai destindeți atmosfera. Mai vine o cafea, continuați de unde ați rămas. Plecați prieteni și cu planuri de viitor. Restaurantul iMoft Sibiu a funcționat din nou pentru tine.
Știai că poți închiria restaurantu iMoft și pentru petreceri private, petreceri de majorat, banchete, petreceri de botes, dar și evenimente de afaceri? Scrie-ne și îți rezervăm un număr de mese - sau tot restaurantul. Hai să discutăm detaliile!

Restaurant Sibiu iMoft: Tourist friendly

Ajuns în Sibiu ar fi foarte frumos să îți începi ziua la Restaurantul noastru. Începi ziua cu o cafea excelentă(sau două) și cu un mic dejun sățios. Colegii din restaurant îți pot oferi recomandări și îndrumări dacă vrei să descoperi sau să te orientezi în Sibiu.
După ce vizitezi Sibiul, vino din nou la noi în restaurant. Este liniște, aici te poți relaxa cu un cocktail, poți lua cina și poate rămâi și la o petrecere, dacă se întâmplă să organizăm în acel weekend.
Dacă te-ai odihnit și vrei să afli ce mai poți face noaptea în Sibiu, întreabă-ne - vom avea recomandări pentru tine.